ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 23.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 306л/с., ОД КОИ 280л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 26л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– Дабничка
– Три Багреми
– Цане Коњарец
– С.Димески-Ништакот
– Гостиварска
– Борка Спиркоски
ЈКП „ ВОДОВОД и КАНАЛИЗАЦИЈА “ – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КАНАТЛАРЦИ ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ ВО ВОДОВОДНАТА МРЕЖА.

Share on facebook
Сподели на Facebook