ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 22.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 302л/с., ОД КОИ 276л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 26л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– Даме Гагалески
– Сутјеска
– Славеј Планина
– Реон : Гимназија „М.Ацев“

Share on facebook
Сподели на Facebook