ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 17.07.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 358л/с., ОД КОИ 358л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 30л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– МИТКО ЦВЕТАНОСКИ
– ПЕНКО ЗДРАВКОСКИ
– МЕТОДИЈА ПОПОСКИ – МАЈКА 
– ОСОГОВСКА
– МАРКСОВА

Share on facebook
Сподели на Facebook