ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 27.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 301л/с., ОД КОИ 270л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 31л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ИЛО ПОПАДИНЕЦ
– БУЛЕВАР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ЈКП „ ВОДОВОД и КАНАЛИЗАЦИЈА “ – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО БЕРОВЦИ ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ ВО ВОДОВОДНАТА МРЕЖА.

Share on facebook
Сподели на Facebook