ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 19.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 264л/с., ОД КОИ 228л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 36л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ДИМО ХАЏИ – ДИМОВ
– МИРЧЕ АЦЕВ
ЈКП „ ВОДОВОД и КАНАЛИЗАЦИЈА “ – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КАНАТЛАРЦИ ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ ВО ВОДОВОДНАТА МРЕЖА.

 

 

Share on facebook
Сподели на Facebook