ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 18.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 425л/с., ОД КОИ 390л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 35л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ИЛКА ПРИСАЃАНКА
– БРАЌА ШЕМКОСКИ
– АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ (БИТОЛСКО ЏАДЕ)

 

Share on facebook
Сподели на Facebook