ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 11.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 472л/с., ОД КОИ 436л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 36л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ПЕТАР АЦЕВ
– КАРПАЛАК
– ЛЕЦЕ КОТЕСКИ

 

Share on facebook
Сподели на Facebook