ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 10.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 480л/с., ОД КОИ 444л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 39л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ПЕТАР АЦЕВ
– ЕГЕЈСКА
– РИСТО СЕКИРЧАНЕЦ
ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛЕНОТО МЕСТО С. МАЖУЧИШТЕ,                ДЕКА КЕ ИМААТ НАРУШЕНО ВОДОСНАБДУВАЊЕ ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

 

Share on facebook
Сподели на Facebook