ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 06.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 489л/с., ОД КОИ 450л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 39л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– МИТКО ЦВЕТАОСКИ
– КАРПАЛАК
– ВЛАДО СТОЈАНОСКИ
ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА С. МАЖУЧИШТЕ,                С. КАНАТЛАРЦИ и С. НОВО ЛАГОВО ДЕКА КЕ ИМААТ НАРУШЕНО ВОДОСНАБДУВАЊЕ ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

 

Share on facebook
Сподели на Facebook