ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 03.06.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 489л/с., ОД КОИ 450л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 39л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ГОГА ЈАНКУЛОСКИ
– ЦАНЕ КОЊАРЕЦ

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА С. НОВО ЛАГОВО ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА.


Share on facebook
Сподели на Facebook