ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ДЕН 30.05.2019 ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 494л/с., ОД КОИ 456л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,0л/с ОД БУНАРИ И 38л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ДРАГАН ДИМЕСКИ
– МИЦЕ КОЗАР
– ТРАЈКО НИКОЛОСКИ


Share on facebook
Сподели на Facebook