ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 487л/с., ОД КОИ 445л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,
0л/с ОД БУНАРИ И 42л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– БОРКА УТОТ
– БОРКА ЈОРДАНОСКИ
– ОРДЕ ЧОПЕЛА
– ТРАЈКО НИКОЛОСКИ


Share on facebook
Сподели на Facebook