ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 489л/с., ОД КОИ 450л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,
0л/с ОД БУНАРИ И 39л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– САМОИЛОВА
– АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА С. МАЛО КОЊАРИ ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА.

Share on facebook
Сподели на Facebook