ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 481л/с., ОД КОИ 445л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,
0л/с ОД БУНАРИ И 36л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ПЧИЊА
– МИТКО ЦВЕТАНОСКИ
– ТОДЕ ДУПЈАЧАНЕЦ
– 15ти КОРПУС

ЈКП ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА – ПРИЛЕП ГИ ИЗВЕСТУВА ЖИТЕЛИТЕ НА С. ЕРЕКОВЦИ ДЕКА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НАРУШЕНО ПОРАДИ ДЕФЕКТ НА ВОДОВОДНАТА ЛИНИЈА.

Share on facebook
Сподели на Facebook