ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 486л/с., ОД КОИ 450л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,
0л/с ОД БУНАРИ И 36л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ. 

ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– ГЕМИЏИСКА
– БЕОГРАДСКА
– КУЗМАН ЈОСИФОСКИ
– ЛЕНИН

Share on facebook
Сподели на Facebook