Водоснабдувањето на Општина Прилеп

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ НОРМАЛНО.

ВКУПНА ПРОИЗВЕДЕНА КОЛИЧИНА НА ВОДА Е 292л/с., ОД КОИ 260л/с ОД СТУДЕНЧИЦА,
0л/с ОД БУНАРИ И 32л/с СОПСТВЕНИ ИЗВОРИ.

ПРЕКИН ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ ВО ПЕРИОДОТ ОД 08 ДО 14 ЧАСОТ ЌЕ ИМА НА СЛЕДНИТЕ УЛИЦИ И ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП:
– КРУШЕВСКА
– МУКОС
– ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ
– ЈОСКА ЈОРДАНОСКИ

Share on facebook
Сподели на Facebook