Актуелно

Издашноста на изворите од кои пиеме вода на историски минимум. (репортажа на 360степени)

Извештаите на Обединетите Нации дека повеќе од две милијарди луѓе на планетата немаат пристап до питка вода но не не допираат многу како јавност, затоа што ни се чинат за

Реконструирана водоводната мрежа на ул. „Пере Тошев“.

Денес заврши реконструкцијата на водоводната мрежа на уште една улица односно на ул „Пере Тошев“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.11.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 269/с, од кои 115л/с од Студенчица, 128л/с од бунари и 26л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради

Реконструирана водоводната мрежа на ул. „Републиканска“ .

Денес заврши реконструкцијата на водоводната мрежа на уште една улица односно на ул „Републиканска“ , а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе

ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.11.2019 ќе биде нормално. Вкупната произведена количина на вода е 243/с, од кои 114л/с од Студенчица, 103л/с од бунари и 26л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради